Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Víg T. Barbara vagyok, a Boltkórosok vállalkozás alapítója és vezetője. Online 10 éve jelen vagyunk egy adok-veszek Facebook csoport alapköveként, 150ezer taggal. Több mint 1 éve pedig (Budapesten) megnyitottuk első Outletünket, amely szintén a fenntartható divat jegyében született, és a turkáló egy másik dimenziójaként, értékteremtő energiával igyekszünk jelen lenni a világban. 
 
Az üzletben valamint a webshopban olyan termékek kerülnek értékesítésre, amelyek fotózásokról maradtak meg, vagy csak szimplán párszor voltak hordva de tökéletes állapotban vannak. A turkáló egy másik dimenziója. Nagyon igényes színvonalat igyekszünk tartani.
Pre-loved Fast fashion termékeket gyűjtünk, és a programunkhoz számos blogger és közszereplő is csatlakozott.
 
Fogadunk továbbá minőségi és hibátlan termékeket bárkitől, levásárolható pontokért cserébe.
 
A liverobe-al nemrégiben megszerveztük az OMSZ tiszteletére megalakult charity eseményünket, emellett a Liverobe felkért maga mellé, mint átvevőpont, így ezzel bővültünk mellékágon.
 
Üzletünkben varrással, ruha újraélesztéssel kapcsolatos workshopokat is szoktunk tartani.
 
Nagyon fontos küldetés számunkra, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk a fiatal generációnak, amely a pénztárca és környezetbarát vásárlásra sarkallja őket. 30 éves, kétgyermekes édesanyaként különösen fontos misszióvá vált számomra.
 
 
A küldetésünk a fenntarthatóbb divat, a bolygónk érdekében, a kevesebb "ruhaszemét" termelése és a Föld romlásának lassítása. Nagyon szeretjük ezt az egészet és nagyon köszönjük ha részese leszel! :)
 
 
 
Az oldal tetejére